„Situace je podobná jako před deseti lety, teď se ale zaměříme na rekonstrukci povrchu,“ uvedl hejtman Kraje Vysočina Jiří Běhounek. Kvůli velkému provozu na tamním úseku budou opravy rozděleny na čtyři části a doprava bude řízena semafory. Cena úpravy zhruba 4,2 kilometru dlouhé trasy činí téměř 44 milionů korun bez DPH.

Stavební práce mají zahrnovat také zbudování sjezdu k čerpací stanici zemního plynu, provozovanou firmou CNG Credit. Plynová stanice má stát v jihlavské části Hosov. Řidiči budou moct spravenou trasou projet bez zpoždění od začátku listopadu.

Krystalickou látku zajistili policisté a podrobí ji drobnějšímu zkoumání.
Pervitin vezl do Jihlavy autobusem. Chytili ho

Jihlavská radnice také plánuje úpravu křižovatky mezi ulicemi Rantířovská a Žižkova, šoféry tam sužují neustálé kolony aut ze směru od Horního Kosova. V současnosti je tam doprava řízena dočasným semaforem. Podle náměstka primátora pro rozvoj města Vratislava Výborného by měly, pokud půjde vše podle plánu, v polovině roku 2018 určovat provoz na křižovatce semafory stále. Navíc přibyde také speciální silnice pro městskou hromadnou dopravu, která povede za čerpací stanicí.