„Za každou vánoční ozdobu získají malí návštěvníci před vstupem do krytého areálu drobný dárek a slevu na vstupném. Autoři pěti nejzajímavějších ozdob vyhrají pro své rodiny permanentku do bazénů na příští rok,“ informoval tiskový mluvčí Služeb města Jihlavy Martin Málek

Dva předchozí roky během prosince děti soutěžily v kreativním zpracování mývala, který je symbolem aquaparku. Mezi výherci byly děti z celého kraje Vysočina. „Vážíme si našich dětských zákazníků a chceme jim jejich nejoblíbenější měsíc v roce zpříjemnit a poděkovat za přízeň,” dodal Málek.

Ještě několik dní návštěvníci aquaparku si mohou zkusit vytočit výhry na velkém Kole štěstí. „Tato akce se koná v aquaparku po celý listopad. Soutěžící na výherním kole mohou získat například slevu na vstupném, občerstvení nebo plyšovou hračku,“ prozradil Málek.

Takto vypadají marionety Václava Podsedníka.
Do hasičárny dorazili Kašpárci z celého světa

Do konce roku v aquaparkaku také platí nabídka hodinového koupání zdarma pro narozeninové oslavence. „Padesáti procentní slevu na hodinové koupání získají rovněž ti, kteří v daný den slaví své jmeniny,“ doplnil Málek.

Vodní ráj Jihlava je svou kapacitou 2400 míst ve venkovní a 240 míst v kryté části areálu už patnáct let největším aquaparkem na Vysočině. Každý rok projde jeho branami v průměru necelých dvě stě tisíc návštěvníků. Provozují ho Služby města Jihlavy.

Ilustrační foto.
Charita hledá koledníky pro tradiční Tříkrálovou sbírku