Šlo o recesní večírek z dob normalizace s názvem Báječná léta pod psa.

„Pro takové téma jsme se rozhodli proto, že možná teď je ta nejlepší doba si vzpomenout,  že to byla opravdu jenom báječná léta pod psa. Myslím, že je důležité si minulost připomínat," řekla managerka Pivního ráje Marta Čumrová.

Číšníci a barmanky byli oblečení jako pionýři. Děvčata byla v krojích pionýrek kompletně i s podkolenkami. Kostýmy měli půjčené od Antonína Koloucha, který nezapomněl připojit důležité instrukce.

„Dejte si záležet na provedení, žádné prohřešky vůči ústrojové kázni!  Rozvazování šátků a rozepínání límečků je povoleno nejdříve po půlnoci! Totéž platí i pro cinkání klíčů!" řekl při půjčování kostýmů Kolouch.

Kdo z hostů přišel také v normalizačním kostýmu, čekala ho příjemná normalizační nabídka. „I když kdysi pivo bývalo za čtyři koruny, hosté v kostýmech ho mají za patnáct, také kořalečky, jako je becherovka nebo peprmintka, mají za hubičku," přiblížila Čumrová.

Prostory Pivního ráje byly také oděny do normalizačního. „Všude jsme rozvěsili cedule, vlaječky, obrazy a čestná uznání z té doby. Také tady máme busty prezidentů, které se složitým způsobem sháněly po celé republice. Bylo štěstí, že jedna z holek, která tady pracuje, má tatínka, který sbírá věci z té doby. Má tím oblepenou celou garáž, takže nám něco dovezli a něco se shánělo přes internet.  Busty jsme také objevili v jihlavském domě kultury," řekla managerka.

Normalizační bylo i jídlo. Švédské stoly byly plné chlebíčků. „Jak si asi všichni pamatujeme, nejradši jsme měli gothaj obalený v těstíčku, sekanou v housce a samozřejmě ty chlebíčky. Jako top večera byl buřtguláš," usmála se Čumrová.